Joson leder vägen

Om konferenser och gruppdynamik

En annan inriktning

Hittills i den här bloggen har jag ju gett en massa exempel på olika saker som man kan göra när man anordnar en konferens. Detta var i den senare delen och den första delen var lite allmän och handlade en hel del om vad en konferens är och vad det innebär. Nu när jag har täckt den här biten som jag tycker är en väldigt viktig del att täcka så tänkte jag gå över till att beskriva en del roliga konferenser som jag och min sambo har varit på. Vi jobbar inom helt olika branscher och jag vet inte om det har med det att göra eller inte men vi har verkligen varit på helt olika konferenser med helt olika innehåll och det är alltså dessa som jag nu kommer att berätta mer om. Detta kan tjäna som inspiration till er som funderar på att anordna en konferens och har slut på ideer.

Comments are closed